Loading…

Verzuimverzekeren.nl

Verzuimverzekeren.nl is een samenwerkingsverband tussen Poortwachtersloket en Volta Assurantiën bv . Via Verzuimverzekeren.nl kunt u eenvoudig een offerte voor een verzuimverzekering aanvragen met aanvullende arbo- en verzuimdienstverlening.

Volta Assurantiën bv

Volta Assurantiën bv is opgericht in 1978. Wij zijn u graag van dienst als uw adviseur van uw zakelijke - en particuliere schadeverzekeringen. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn van de verzekeraars en banken zijn wij in staat om uw verzekeringen uitsluitend in uw belang te behartigen. Door onze persoonlijke betrokkenheid leren wij onze relaties goed kennen. Hierdoor sluit onze dienstverlening goed aan bij de wensen van iedere relatie. Onze deskundigheid wordt permanent getoetst conform wettelijke vereisten. Tevens zijn wij in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Wij zijn lid van Adfiz en hierdoor committeren wij ons aan de Adfiz-gedragscodes over integriteit en onafhankelijkheid. Daarnaast hebben wij de gedragscode onderschreven en zijn aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD.

Poortwachtersloket

Poortwachtersloket heeft zich sinds 2010 gespecialiseerd in de begeleiding van werkgevers bij ziekteverzuim van het personeel. Poortwachtersloket werkt hierbij met abonnementen waarin de totale begeleiding is opgenomen. Hierbij kunt u denken aan gecertificeerde bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en re-integratiespecialisten.

Poortwachtersloket zal bij ziekteverzuim zorgen voor een compleet re-integratiedossier.